Ut och in, in och ut

Nu sitter jag här tre fyra månader senare på en tågstation i väntant på tåget som ska ta mig till mamma. Dom skrev ut mig för andra gången på 3 månader idag för ett prov som visade fel, så istället för att vänta på verifieringen som kommer visa om jag rört något eller inte (vilket jag definitivt inte gjort) så skriver dom ut mig. Jag gick ju raka vägen till LARO och dom kommer anmäla dom för tjänstefel. Nu när jag gått igenom en avgiftning och i tre månader bott på gatan och kämpat arslet av mig för att inte sidomissbruka, då ska jag fan heller inte behöva ta konsekvenser för något jag inte gjort. Det ska bli kul när verifieringen visar rent, då kommer dom ångra att dom skrev ut mig innan dom ens fått svaren därifrån.
 
Så nu sitter jag på stationen i Hässleholm och väntar på tåget till Nyköping. Jag är hellre hos mamma en vecka, on safe grounds, så åker jag tillbaka ner och ser om dom fått svaren då. Annars får  väl vända på klacken och åka tillbaka upp dit igen. 
 
Återkommer med känslor och grubblerier i nästa inlägg för just nu är jag alldeles för besviken och jag vill inte uttrycka mig utifrån känslorna jag har just nu. Det kan bli fel då...

RSS 2.0