Islam är en sann ondska

För dom som spekulerar i vad som kommer orsaka världens undergång så har jag svaret här:
 
Islam är den snabbast växande religionen i världen. Man räknar med att det finns ungefär 2 miljarder muslimer, vilket gör mer än var fjärde människa i världen till muslim. Det är ett faktum att Europa håller på att erövras av muslimer, som också står för 90% av imigrationen. Här är en statistik från 2008:
 
I Frankrike får varje fransk familj 1.8 barn/familj. Muslimer får 8.1 barn/familj. Det finns fler moskéer än kyrkor i Frankrike. 30% av barnen under 20 år är muslimer. I större städer som Paris är barn under 20 år till 45% bestående av muslimer. Man har räknat ut att om 39 år är Frankrike en islamisk republik.
I Storbrittaninen har antalet muslimer ökat från 82.000 till 2.5 miljoner och det finns över 1000 moskéer.
I Nederländerna är 50% av alla nyfödda barn muslimer vilket innebär att om bara 15 år är halva befolkningen muslimer.
I Ryssland finns över 23 miljoner muslimer vilket gör utgör 1/5 av hela befolkningen. 40% av deras arme är islamister om bara några år.
I Belgien är 25% av befolkningen muslimer och nyfödda 50%. 2025 är 1/3 född inom en muslimsk familj.
I Tyskland räknas bli en islamisk republik 2050.
I hela Europa fanns det 2008 53 miljoner muslimer och man räknar med att det har fördubblats inom 20 år.
I Kanada föddes 1.6 miljoner människor mellan 2001-2006. 1.2 miljoner av dom var imigranter.
I USA fanns det 100.000 muslimer år 1970. Idag är det över 9 miljoner.
 
Statistiken har jag tagit från det här youtube-klippet: http://www.youtube.com/watch?v=BgFC8BehH1k
 
För muslimer är det en ära att döda för Islam och en ännu större ära att dö för Islam. Redan från födseln hjärntvättar man sina barn med att det viktigaste i livet är att ge allt för Allah, oavsett om det "makes sense" eller inte och oavsett om det är humant eller inte. Muslimer har skolor som undervisar i Koranen (Koranen är bokstavligen talat Guds ord) där dom lär barnen redan från början att framförallt judar är Guds största fiende, dom är inte människor, dom är fördömda av Gud och vissa av dom har till och med förvandlats till apor. Det här hatet gäller inte bara judar, utan alla icke-muslimer. För dom "korrekt uppfostrade" muslimerna (uppfostrade enligt Koranen) så är alla som inte tror på Islam smutsiga djur som endast har värde om de går att konvertera till Islam. Världen ska "islamiseras", vilket deras högst stående "präster" och ledare lär ut. Den icke-muslimska världen är ett "house of war" och en god muslim ska vilja omvända resten av världen till "house of islam" eller "house of peace". Detta är profeten Mohammeds demands och ske villkorslöst. I det här klippet http://www.youtube.com/watch?v=5pgv6mwO7xQ berättar en f.d muslim, själv uppväxt under just dom här omständigheterna, hur en av deras taktiker för att lyckas är att ge falska budskap som lugnar Europa. På det sättet ger man dom/oss ett "sömnpiller" som gör att vi sover igenom deras process att islamisera våra samhällen.
 
Han beskriver Koranen som Guds ord, nedskrivna av profeten Mohammed, och ska följas av alla människor i alla tider. Han säger att alla som försöker göra den muslimska religionen snällare, för att den ska passa in i ett demokratiskt fritt samhälle, kommer att bli attackerade av muslimerna själva. Varför ska man vara arg på fundamentalistiska muslimer när det enda dom gör är att representera islam till 100%? Han fortsätter med att säga att man får inte glömma eller förneka att det inte handlar om att vara fanatisk eller islam som en religion. Det handlar om människor som följer den muslimska tron till varje pris. En vers i Koranen säger att muslimer är beordrade att starta heliga krig på olika sätt: det behöver inte bara ske genom våld som bombningar eller halshuggningar, utan även genom taktik. "Kan man inte komma in genom ytterdörren, så ska man ta bakvägen för att etablera islam".
 
Och eftersom Koranen och profeten Mohammeds ord alltid är det rätta, oavsett vad någon känner eller tänker, så är våldtäkt eller erövring heligt om kvinnan eller området inte var islamistiskt. Ifrågasätter man religionen eller Mohammed på ett kritiskt sätt så begår man en av dom största synderna som finns. Detta är också en taktik att hjärntvätta människor, att inte tillåta kritik eller ifrågasättningar. Man ska inte ha några andra alternativ än att bli beordrad och acceptera. Den som försöker förändra religionen ska . Det är fakta. Den som avsäger sig från religionen blir helt utesluten av familj, vänner, hela muslimska samhället och får ett pris på sitt huvud, satta av sina närmaste.
 
Islamic Brotherhood började redan på 60-talet planera att ta över Europa. Och planerna som man gjorde då har redan börjat visa resultat. Det ökade antalet födslar bland muslimer är ett av dom. Han säger att varje muslim är en potentiell terrorist och det rättfärdigar han genom faktumet att varje muslim, som är en exemplarisk muslim, blir i första hand en Guds krigare, därmed benägen att begå vilken handling som helst.
 
Utifrån sin egen erfarenhet som exemplarisk muslim så talar han om för oss att skillnaden i det som vi får veta, och vad som sägs i moskéer och bakom stängda dörrar inom muslimska familjer, är som dag och natt. Han säger att Européers naivitet (att islam är en fredlig tro) gör honom ofta helt stum. Han undrar hur västvärlden kan vara så blinda inför faktumet att Islam är vad det är. I Koranen kan budskapet att döda någon översättas till antingen "döda" eller "sudda ut" men oavsett så innebär det att icke-muslimer inte har några själar. Dom ska utrotas.
 
Han avslutar med att be till politiker och samhällen att öppna sina ögon.
 
Enough said.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0